Moldavien visar ingen nåd

Nu blir det ingen pardon!

11. Cristina Scarlat – ”Wild Soul” (Moldavien)

Återigen dags för en lugnare låt, men mer lite mer kraft än andra.

 

 

Mercy, I have feeling for mercy!

Detta låter väldigt mycket Eurovision Song Contest. Ni kommer att känna igen den, men utan att placera den. För detta är lite av ett hopkok av många bombastiska och mystiska ESC-låtar de senaste tio åren.

Vad handar den här låten om egentligen? Svårt att veta. Den är inte direkt dåligt. Typisk östatseurovision som troligtvis kommer få många röster, åtminstone tillräckligt för att gå till final. Men den är lite för repetitiv och enformig för att kunna tampas om de högsta placeringarna.

Moldavien har aldrig fått nån riktigt bra placering i Eurovision. Däremot har de, så när som på ett år, alltid gått till final. Men sitt toppresultat, en sjätteplats debutåret 2005, kommer de inte slå i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *