Redo för årets Melodifestival

Hej på er! Nu var det dags igen =)

Både för årets tävling, och för min blogg att återuppstå. Den har varit vilande sedan maj, då 2014 års säsong hade avslutats med att Conchita Wurst vunnit Eurovision Song Contest.

Den här bloggen kommer att handla om allt möjligt som har med Melodifestivalen och Eurovision Song Contest att göra. Jag kommer att recensera låtar, artister, programledare och humorinslag, men också skriva om nyheter, skvaller, anekdoter och idéer. Det blir listor, nedräkningar, fakta, knäppa klipp, och mycket mer.

Helt enkelt, allt som jag älskar med den här tävlingen. Ni är välkomna att hänga med på den här resan, som kommer att pågå fram till sommaren åtminstone. Ni är välkomna att hänga med på resan och låta mig guida er på vägen. Vägen till Eurovision.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *