Dålig britpop från Georgien

Bara två länder kvar i andra semin, efter detta.

 

Semifinal 2

16. Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz – ”Midnight Gold” (Georgien)

 

Alltså… Nää. Det här är inte bra. De vill göra britpop som den gjordes på 90-talet. Man kan till och med se en av bröderna Gallagher där på en motorcykel. Men från Oasis glansdagar är det långt, både i tid och kvalitet.

Bara idén att göra britpop precis som den gjordes då är dömt att misslyckas. Spelar ingen roll att de försöker sig på lite moderna vinklar.

Jag är sugen på att se hur scenframträdandet kommer att bli, och jag hoppas att det kan bli rätt coolt, och därför får låten en etta i betyg. Men that’s it.

 

Det är inte första gången Georgien skickar mysko bidrag. 2014 hade de årets sämsta låt. Den kom också sist i sin semi. Annars har det gått rätt bra för Georgien. Alla år som de har kommit till final har de kommit nånstans mellan plats 9 och 15. I år blir det dock inget sådant. De får vara glada om de inte slutar toksist i sin semi.

 

Betyg: 1 Professor Baltazar, av 5 möjliga.

 

 

Tidigare recensioner:

Semifinal 1:

Armenien (2p), Kroatien (4), Finland (2), Grekland (3), Ungern (4), Moldavien (4), Nederländerna (3), Ryssland (4), San Marino (2), Österrike (4), Azerbajdzjan (4), Bosnien & Hercegovina (2), Cypern (4), Tjeckien (3), Estland (2), Island (5), Montenegro (3), Malta (3)

Semifinal 2:

Lettland (2), Polen (2), Schweiz (3), Israel (3), Vitryssland (2),
Serbien (5), Irland (4), Makedonien (3), Litauen (3), Australien (4), Slovenien (4), Rumänien (3), Bulgarien (5), Danmark (2) Ukraina (1), Norge (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *