Lång dags färd mot Övik

Jag valde bort att ta tåget för att det skulle ta så himla lång tid mellan Halmstad och Örnsköldsvik. Well, det gjorde flyget också.

Det var lite försenat mellan Göteborg och Stockholm, men sen kom en massa andra problem. Tiden hade ändrats för min flight från Arlanda, med en timme, men sedan var dessutom det planet försenat det också, med cirka en timme.

Jag var dock inte den enda i Mellovärlden som var med på det sena planet. Där fanns bland andra också Christer Björkman, G:son och Fredrik Kempe.

Nu har jag kommit till Örnsköldsvik, och det är en jättefin lägenhet jag har fått låna, tack vare kontakter som min kollega Per Kågstörm har. Ikväll gick jag ut för att få nåt att äta, och hittade en väldigt trevlig restaurang som heter Linnea & Peter, och som låg precis där jag bodde. Samma restaurang hittade tydligen också hela produktionen för Melodifestivalen. Jag träffade och hann prata lite med Carl-Philip Landin, som är ansvarig själva produktionen tillsammans med Pierre Bredstenlien. Jag skrev om Carl-Philip och två andra gamla Stureelever i samband med Eurovision Song Contest 2016.

Sedan tog jag en liten promenad ner till arenan innan jag tyckte att de 18 minusgraderna var lite för kallt och gick hem.

Imorgon väntar en massa roligt, med Emmis rep som en av de första grejerna på förmiddagen, efter att jag har hämtat ut min badge. Vi hörs imorrn förmiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *