Rolandz ägde arenan

D2EE0DEC-5825-4923-A6A1-34DA7D6BCE8BNu har jag varit och kollat på morgondagens föreställning, fast i dag. Det är publikgenrep, men även en räddningssändning. Om nåt går fel i morgondagens sändning så använder man bilder från ikväll. Så då kanske jag syns i bild 😉

Det blir en väldigt bra show imorgon. Så många häftiga låtar. Alla är bra! I det fejkade resultatet blev det till slut Mariette och Olivia Eliasson som gick till final, medan Rolandz och Felix Sandman kom sist. Av dessa fyra resultat ser jag bara att ett av dem kan bli verklighet imorgon. Aldrig att Olivia går direkt till final, och lika otroligt är det att vackra balladen Every single day och fartfyllda Fuldans skulle misslyckas.

Det är bara att kapitulera inför Rolandz. Det är så mycket av allt, och med pyrot på slutet blir det bara total glädje. De fick välförtjänt mest jubel i arenan.

Det ska bli så kul att se hur det blir i morgon, och spännande hur det kommer att gå. Hur som helst är det den bästa deltävlingen i år, inget snack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *