Dags för tippning

Skärmavbild 2018-02-24 kl. 15.32.21

I Örnsköldsvik är jag den ende från Stampens tidningar. Därför fick jag en fråga om jag ville göra tippningen inför kvällens deltävling. Det kan jag göra, sa jag, så nu finns mina gissningar publicerade i GP, HP, HN, TTELA och Bohusläningen.

Här ovanför kan ni se rubriken som jag satte. Jag håller fortfarande fast vid mina gissningar för final och andra chansen, men en utmanare finns som jag nog har missbedömt lite.

Men, så här tippar jag:

 

Till final

Rolandz

Årets mest medryckande låt som det inte riktigt går att värja sig mot. Charmigt, svängigt och roligt. Roland Järverup charmar sig direkt till Friends.

Mariette

Inte den käftsmäll som man hade hoppats på, men fortfarande väldigt bra. Men det gäller att allt sitter som en smäck ikväll, för det finns hot bakifrån i form av en balladkille.

 

Till andra chansen

Felix Sandman

Här känns det som 50-50 om han ska ta sig till final eller andra chansen. Det kan gå hur som, och båda resultaten hade varit rättvist.

Emmi Christensson

Jag hoppas och tror att folk förstår vilken fantastisk sångerska det här är. Så mycket power under tre minuter i denna underbara musikallåt.

 

Utslagna

Elias Abbas

Här är låten som jag är rädd att jag undervärderat. Den blir farlig, och skulle båda kunna skrälla sig till andra chansen, och kanske till och med till final. Men det har låtit lite surt under repen. Dock är han en väldigt charmig och trevlig kille, och om det lyser igenom så blir han farlig.

 

Felicia Olsson

Nej, det här är för intetsägande. Lyfter aldrig. Snark.

 

Olivia Eliasson

Jag har hört låten flera gånger och kommer inte ihåg nånting av den. Bara de självlysande michelingubbarna. Visst, den är modern och det är sådant som folk lyssnar på på Spotify och radio idag. Även jag själv. Men tyvärr, det funkar inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *