Mariette och Dödstjärnan

SONY DSC
SONY DSC

En rolig grej hände i går eftermiddag under artisternas rep. Först lite kort bakgrund, eftersom de flesta av er nog inte sett nåt av kvällens nummer. Mariette står uppe på en plattform på en pyramid, med led-skärmar runtomkring sig. Även pyramiden består av skärmar som visar olika bilder.

Men när Mariette skulle påbörja sitt första rep så började Imperial March från Star wars att spelas. Sedan förvandlades pyramiden till en Star destroyer, och i bakgrunden på väggen svävade Dödsstjärnan.

Senare under kvällen frågade jag Mariette om detta. Hon förstod ingenting och undrade vad jag menade. Det hela visade sig vara ett enda stort prank mot henne. Det var studiomannen Henrik von Zweigbergk som hade skojat med henne, med hjälp av hennes team. Men Mariette hade missat det. Dock hade hon undrat varför hon fick Star wars-musiken till sitt intåg.

Väldigt roligt, och så oväntat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *