Efter alla fester

boa

Nu är jag i Halmstad igen. Det tog sin tid. Det blev lite problem att komma till flygplatsen i går, för alla taxibilar i Örnsköldsvik var uppbokade – för att åka till flygplatsen. Till löste sig till slut när han som jag hade lånat lägenheten av hade möjlighet att komma och skjutsa mig.

I Stockholm blev det långa förseningar på grund av det kalla vädret. Jag missade därmed två tåg i Göteborg, och var inte hemma i min egen lägenhet förrän cirka halv två på natten. sen upp och börja jobba halv nio.

 

Efterfesten i lördags var sådär. Det var en jättedålig lokal för att ha ett sånt arrangemang. Flera olika våningar och etager, så det var aldrig någon överblick över nånting. Media hade konstiga platser att sitta på, och knappt några artister satt tillsammans. Dåligt med personal i barerna också, så det blev långa köer. Maten var helt okej, men inget speciellt.

Men det blev trevligt ändå. Många dansade och hade kul, och det var bra musik som spelades. Självklart låtarna från i lördags, men det var inte alla artister som körde sina egna bidrag på dansgolvet. Men Elias Abbas (som var mest aktiv på dansgolvet), Mariette och Felix Sandman gjorde alla sina låtar.

Roligt också att träffa på Boris René som kände igen mig från de två tidigare åren vi har mötts. Han var med i mellanakten i lördags och sa sen på kvällen att det var kul att vara med utom tävlan.

Det låg fjäderboor på borden, och Mariette gav mig en från sitt bord. En lila, som jag har på bilden ovan.

 

Igår spelade jag in podd också. Schlager-Micke och hans vänner. Det avsnittet kommer nån av de närmaste dagarna, så det lovar jag att länka till när det är dags.

Jag kommer också att komma med lite mer inputs om veckan i Örnsköldsvik innan det är dags att blicka framåt mot Andra chansen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *