Superlåt från Grekland

 

Semifinal 2

Stefania – Supergirl (Grekland)

 

Wow, detta gillar jag! Men under våren har jag förstått på många andra Mellofans i Sverige att jag är rätt så unik i det. Jag vet inte riktigt vad det är, för jag kan hålla med om att det saknas riktig refräng, den är inte så catchy och så. Men jag har fallit för den.

Videon är också supersnygg. Cool idé med en så ”vanlig” superhjälte. Men jag tror inte att den har bidragit allt för mycket till mitt höga betyg. Kanske lite.

Låten är bara så skön. Nästa år ska hon få komma tillbaka, och jag hoppas på att det blir med något minst lika bra. Det vore super!

 

Betyg

5 räddade katter, av 5 möjliga

 

 

Historik

 

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *