Inte särskilt fängslande av Moldavien

Semifinal 2

4. Natalia Gordienko – Prison (Moldavien)

Moldavien brukar tillhöra de som gör bra eller roliga låtar i Eurovision. Antingen så är det riktiga partyrökare, eller så bara tramsar de till det. Och det brukar funka bra.

Men både ifjol och i år så har de valt att göra nånting annat, och det blir inte särskilt skoj. Just den här låten är väldigt alldaglig. Lite mystik, men den griper inte tag i mig. Och blir man inte gripen blir de inget fängelse, så det blir inget med den här låten.

 

Betyg

1 fängelse , av 5 möjliga

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *