Serhat-disco bättre än Senhit-disco

 

Semifinal 2

5. Senhit – Freaky (San Marino)

 

 

Förra året skickade San Marino Serhat med en discorökare.

I år skickade San Marino Senhit med en discorökare.

Men årets bidrag går inte alls igenom rutan på samma sätt. Eller, rutan och rutan. Fjolårets bidrag var riktigt bra inför tävlingen, men när han väl stod på scen blev det riktigt taffligt. Det hindrade dock honom inte från att ta landets blott andra finalplats någonsin.

Årets låt är visserligen dansant, men det biter inte tag i mig. Men man blir glad, och det verkar vara det som har varit San Marinos mål med tävlingen de senaste åren. Ofta funkar det inte så bra, men dåligt är det här inte i alla fall. Men jag dansar hellre till 2019 års låt än den från i år.

 

Betyg

2 discokulor, av 5 möjliga

 

Historik

 

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3), Moldavien (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *