Serbien tar mig inte med storm

 

Semifinal 2

7. Hurricane – Hasta La Vista (Serbien)

 

 

Serbien valde i år en tjejgrupp som heter Hurricane som sina representanter. Van valde en poppig låt, spejsade kostymer och en massa dans. Tyvärr glömde man att kolla i almanackan och se att det är 2020, och inte 2007.

Detta är inte modernt, och frågan är hur bra det hade funkat i årets tävling. Troligtvis inte så höga poäng från juryn, men jag undrar om ens publiken hade röstat särskilt många gånger.

Samtidigt är det sånt här som också behövs i Eurovision. Det förtjänar ingen finalplats, men man behöver låtar som man kan dansa till också, och då funkar väl det här lite grann. Men i tävlingsmomentet ska det vara chanslöst.

Dock, det är glatt och fartfyllt, och det är ofta roligare än lugnt och tråkigt. Så det blir inget bottenbetyg.

Betyg

2 spegelklänningar, av 5 möjliga

 

Historik

 

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3), Moldavien (1), San Marino (2), Tjeckien (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *