Ingen känsla i känslosamt polskt bidrag

Semifinal 2

Alicja – Empires (Polen)

 

Detta ska vara dramatiskt och känslosamt. Men för mig blir det bara överdramatiskt, och med noll känsla.

Jag vet inte riktigt vad det är. Jag har förstått att en del gillar detta, åtminstone har den nånstans i mitten, och ger den ett mittenbetyg.

Det gör inte jag. Nu har jag börjat acceptera den mer än när jag hörde den de första gångerna. Så jag blir faktiskt lite snällare än vad jag hade tänkt vara i mitt betyg. Det blir en tvåa snarare än en etta.

Nä, nu har Polen varit tråkiga i ett par år. Skärpning!

 

Betyg

2 brinnande lagerlokaler av 5 möjliga (det är många lagerlokaler mer i årets videor)

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3), Moldavien (1), San Marino (2), Tjeckien (3), Serbien (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *