Jag säger ja till Danmarks Smith & Tell

 

Semifinal 2

11. Ben & Tan – YES (Danmark)

 

 

Danmark höll sin nationella final samma kväll som Sverige. Men det känns inte så när man ser videon. Där kan man se tomma läktare, medan över 30000 samlades i Friends arena för Mellofinalen. Men idag känns det snarare konstigt att tänka på fulla arenor, och Danmarks sätt är det normala.

Låten då. Den är väldigt härlig. En riktig radiohit, i stil med Smith & Tell (borde inte de vara med i Mellon nästa år?).

Den kan verka enkel, men den är effektiv. Man tycker om det. Och det är bra. Danmark har under många år på 10-talet skickat låtar som är totalt likgiltiga, men de senaste åren har de skärpt till sig. Kanske inte låtar som vinner Eurovision, men nåt som gör att man har trevligt för stunden. Och det är verkligen något vi alla kan behöva just nu. Så jag säger absolut ja till detta!

 

Betyg

4 tomma arenor, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3), Moldavien (1), San Marino (2), Tjeckien (3), Serbien (2), Polen (2), Island (3), Schweiz (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *