Albanska låten är som vanligt – proffsig och småtråkig

Semifinal 2

12. Arilena Ara – Fall From The Sky (Albanien)

 

 

Albanien brukar vara det första landet som väljer ut sin låt, eftersom de har sin nationella uttagning runt jul. Dock brukar de hinna ändra och twitcha i sina bidrag fram till att de ska vara slutgiltiga under våren. ofta ändras språket fram och tillbaka, mellan albanska och engelska.

Här har vi då årets låt. Även här är den nu på engelska.

Och det är en annan sak som påminner om tidigare års Albanien-låtar. Det är proffsigt, snyggt, välsjunget – och lite tråkigt. Den här låten biter visserligen tag mer än flera andra länder i årets ”startfält”, men

 

Betyg

3 musikvideor med stillbild, av 5 möjliga

 

Betyg

3 sångerskor som dyker upp ur rök, av 5 möjliga

 

 

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3), Moldavien (1), San Marino (2), Tjeckien (3), Serbien (2), Polen (2), Island (3), Schweiz (2), Danmark (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *