Jag är ensam om att gilla Armenien

 

Semifinal 2

14. Athena Manoukian – ”Chains on You” (Armenien)

 

 

 

Några låtar i år har jag börjat gilla mer och mer sedan jag hörde dem första gången. Man vänjer sig och har lättare att jämföra med andra.

Med Armeniens låt är det nästan lite tvärtom. Jag tyckte att denna var riktigt cool när jag först hörde och såg den. De flesta andra förstod ingenting, har jag märkt både på Facebook, i odds och kommentarer. podden Likaså när Schlagervännerna rankade lyssnarnas betyg på alla låtar.

Jag tycker fortfarande att detta är bra, och man hade möjligtvis kunnat göra ett riktigt cool nummer på scen. Men det finns också en stor risk att det bara blir pajigt.

Men jag tycker också att jag har varit alldeles för ljum och loj i mina betyg vad gäller de senaste låtarna, så jag smäller till med ett bra betyg för denna, om en ett väldigt svagt sådant, som nästan ramlar ner en poäng.

 

Betyg

4 för stora hattar, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3), Moldavien (1), San Marino (2), Tjeckien (3), Serbien (2), Polen (2), Island (3), Schweiz (2), Danmark (4), Albanien (3), Finland (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *