Georgien fortsätter den dåliga trenden

 

Semifinal 2

16. Tornike Kipiani – Take Me As I Am (Georgien)

 

 

När man talar om trollen. I senaste recensionen pratade jag om att det finns två länder i Eurovision som jag tycker alltid är dåliga. Det ena var Portugal. Och det andra är Georgien.

Om man ska vara snäll så kan man säga att Georgien alltid skickar unika bidrag. Udda. Eller för att tala klarspråk, dåliga (kolla bara in rubrikerna på tidigare års recensioner längre ner).

Årets låt är inte det sämsta de har skickat. Men dåligt är det, och möjligtvis sämst i år. Detta är bara tröttsamt att lyssna på. Men jag kan ändå på något litet sätt gilla att de kör sitt race, och att de vill ha lite rock i tävlingen. Och med tanke på vad de har skickat tidigare år så är de absolut värda att inte nollas i år. Men bättre än en etta kan det inte bli.

 

Betyg

1 sångare som inte låter som en inglishmääään, av 5 möjliga.

Historik

 

Tidigare recensioner 2020

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5), Kroatien (1), Cypern (2), Israel (4), Malta (2), Norge (3), Rumänien (2), Ukraina (1)

Semifinal 2

Grekland (5), Estland (5), Österrike (3), Moldavien (1), San Marino (2), Tjeckien (3), Serbien (2), Polen (2), Island (3), Schweiz (2), Danmark (4), Albanien (3), Finland (3), Armenien (4), Portugal (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *