Skön men totalt anonym polsk åktur

Semifinal 2

6. Rafal – The Ride (Polen)

 

 

Det här är nån slags blandning mellan boyband-pop, lite EDM och lite jag vet inte vad. Varje gång jag lyssnar på den så tycker jag att ”okej, denna är ju faktiskt rätt så nice”. Men innan jag sätter på den kommer jag inte ihåg vad som komma skall, och när låten är klar undrar jag lite hur det nu var den gick.

Det är lite symptomatiskt med flera låtar i årets Eurovision, framförallt i den andra semifinalen. De låter bra, man tycker om att lyssna på dem – men de ger inget bestående intryck.

Bara en riktigt spektakulär scenshow kan rädda denna låt till final. När det är dags att ta fram telefonerna och rösta är det få som kommer att komma ihåg varför de skulle rösta på just den här.

Mitt betyg baserar sig på att jag gillar låten, men jag tror att den kommer att få ett rätt så dåligt resultat.

Betyg

3 par solglasögon som INTE går att ta av sig, av 5 möjliga

 

Historik

 

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Semifinal 2

San Marino (4), Estland (3), Tjeckien (3), Grekland (3), Österrike (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *