Bra partystämning från serbiska orkanen

 

Semifinal 2

9. Hurricane – Loco Loco (Serbien)

Serbien sällar sig till dem som väljer att skicka förra årets representanter. Och i detta fall handlar det om tjejgruppen Hurricane.

Förra året tog de mig inte med storm, och det gör de väl inte direkt nu heller. Men det är bättre än ifjol. Detta är rätt så bra. En partyrökare som skulle kunna bli snygg på scen. Förhoppningsvis färgglatt och härligt.

Låten i sig känns fortfarande lite daterad. Detta hade funkat bättre för 10-15 år sedan. Men jag tror att det hända finns tillräckligt många européer som vill ha lite fest och glitter i tävlingen, så bland seriösa och/eller tråkiga låtar skulle denna mycket väl kunna ta en av finalplatserna, framförallt eftersom semifinal 2 är mycket sämre än ettan.

 

Betyg

3 badkar fyllda med discokulor, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Semifinal 2

San Marino (4), Estland (3), Tjeckien (3), Grekland (3), Österrike (3), Polen (3), Moldavien (3), Island (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *