Färgsprakande godispåse från Moldavien

 

Semifinal 2

7. Natalia Gordienko – Sugar (Moldavien)

Moldavien är ännu ett av alla länder som ger sin utvalda artist en chans till att tävla när det inte blev nåt ifjol. Och i Moldaviens fall så innebär det en bättre låt i fjol.

Jag gillar det här. Det är inte superbra, men härlig energi, lekfullt och glatt, med ändå lite tunga baser.

 

Natalia har varit med i Eurovision förut. 2006 deltog hon ihop med Arsenium för den här tråkiga låten. Den kändes mer som en ursäkt att få visa upp 19-åriga Natalias kropp på bästa sändningstid.

Nu har hon blivit äldre och förhoppningsvis fått lite mer att säga till om hos landets delegation, så att hon kan styra mer åt ett icke gubbsliskigt håll. Videon lovar mycket, och jag hoppas på ett coolt nummer.

Moldavien brukar skicka fartfyllda och/eller roliga nummer. Inte alltid, men många gånger det senaste decenniet. Jag hoppas på ett färgsprakande nummer. Det kanske inte räcker hela vägen till final, men med en stark show så skulle det kunna gå.

Det blir många liknande betyg nu, men så är det också mycket mellanmjölk mitt i semifinal 2. Inga katastrofer, men heller inga mästerverk.

 

Betyg

3 dansare som förvandlas till tårta, av 5 möjliga

 

Historik

 

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Semifinal 2

San Marino (4), Estland (3), Tjeckien (3), Grekland (3), Österrike (3), Polen (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *