Fjolårets ”vinnare” är en besvikelse

Dags 2020 års ”vinnare”!

Semifinal 2

8.  Daði og Gagnamagnið – 10 Years (Island)

Ännu en återvändare. Men här är det inte bara vilken återvändare som helst, utan den som (ihop med Bulgarien och Litauen) var storfavorit till att ta hem hela alltet förra året. I Sverige var det inte bara en av favoriterna utan DEN favoriten som tog hem programmet Sveriges Tolva, där en inofficiell vinnare från Sveriges sida togs fram.

Förra årets ”Think about things” var ingen favorit hos mig, och det ä verkligen inte den här heller. Detta är sämre.

Förra året kunde man åtminstone gilla det lite quirky och konstiga med den här gruppen. Något nytt och småkul.

Men nytt är det inte i år. Det är precis samma. Och när hela den grejen försvinner så blir detta bara en långsam midtempo-låt utan nåt speciellt. Det är inte ap-kasst, men särskilt skojigt är det inte, eller så värst bra. Men det finns värre låtar.

Det hade varit roligt om Island förra året hade tagit hem sin första seger. Det hade det inte varit i år. Nu hade det varit oförtjänt, för det finns flera andra ickevinnare som är mer värda att ta sin första guldmedalj.

 

Betyg

2 blågröna overaller, av 5 möjliga.

 

Historik:

Haha. Pollapönk!

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Semifinal 2

San Marino (4), Estland (3), Tjeckien (3), Grekland (3), Österrike (3), Polen (3), Moldavien (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *