Härlig grekisk dramatik – från Albanien

Semifinal 2

11. Anxhela Peristeri – Karma (Albanien)

Nu blir det dramatiskt så det förslår – med grekiska tongångar. Eller, jag är för dålig på albanska kulturhistoriska yttringar för att säga att det inte låter traditionellt albanskt. Men jag tycker mig hör mycket grekiskt i det här.

Men det är inget negativt – jag gillar verkligen detta!

Ett problem med det här landet är dock att det ofta låter riktigt bra inför Eurovision. Men sen börjar tävlingen, och på scen blir det anonymt. Bra sångare räcker inte, man behöver en bra show, och där brukar landet fallera. Jag hoppas inte att det blir så, för här finns så mycket potential att göra något grymt! Låt oss hoppas att det blir så.

 

 

Betyg

4 snöbeklädda Medelshavsåkrar, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Semifinal 2

San Marino (4), Estland (3), Tjeckien (3), Grekland (3), Österrike (3), Polen (3), Moldavien (3), Island (2), Serbien (3), Georgien (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *