Inte lika stark segervittring från fjolårets vinnare

Nu kommer fjolårets vinnare!

Semifinal 2

13. Victoria – Growing up is getting old

 

Vinnare och vinnare. Det blev ju ingen vinnare, men Bulgarien var den som låg ett hos bettingbolagen när tävlingen ställdes in. Det var Victoria (inte vår) som skulle ha uppträtt då, och eftersom hon var så hajpad så får hon en ny chans i år. Det kan man ju förstå.

Hon fick ett antal låtar och till slut valdes detta. Och det låter väldigt ligt fjolårets. Men tråkigare.

Det är finstämt, lite Disney, lite Billie Eilish, men det tar aldrig fart. Jag skulle vilja ha lite känsla av nåt mer än att hon sjunger fint.

Förra året tyckte jag om låten, och jag hade inte protesterat ifall hon hade vunnit. Även i år ligger hon bra till hos bettingbolagen (sexa när jag skriver detta), men i år hade det varit lite tråkigare om hon vann. Jag tycker dock att det förtjänar att komma högt, och det hade varit kul nu när Bulgarien faktiskt satsar på att skicka kvalitet till Eurovision.

Det blir för tråkigt för mig smak, men jag ser gärna att det får en bra placering i Rotterdam, vilket jag också tror att det blir.

 

Betyg

2 blommiga tapeter, av 5 möjliga

 

Historik

(de deltog inte 2014, 2015 2019)

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Semifinal 2

San Marino (4), Estland (3), Tjeckien (3), Grekland (3), Österrike (3), Polen (3), Moldavien (3), Island (2), Serbien (3), Georgien (2), Albanien (4), Portugal (2)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *