Old Course eller Celtic Manor

Första tidningsfria dagen blev också den första hellediga på semestern.
Efter Jonas Gudni Saevarsson till HBK i måndags. Espanyol-repet i tisdags, Ledin i onsdags, Wicken vecka-krönikan i torsdags och Mahamat Azrack-Yassine till HBK i fredags kunde lördagen efter fredagsfesten ägnas åt en golfrunda på Holm ihop med Annelies systerson Mats och kompisen Lenke som anslöt på fjärde tee efter att ha haft fullt upp i butiken.
Det blev sandslöst många bunkerbesök, om man säger så. Nio, vilket var fler än på hela säsongen sammanlagt.
Men vi hade i alla fall tur med vädret…
Halmia vann och är med på banan igen och för egen del ägnades aftonen åt middag och Bezzerwizzer, ett spel jag kan rekommendera.
Det börjar annars snart bli dags att bestämma om höstens golfresa och Heidi Cup, den oerhört prestigefyllda kampen mellan Halmstad och Norrköping, återigen ska landa på St Andrews och Old Course eller Celtic Manor i Wales och spel på nästa års Ryder Cup-bana, The Twenty Ten.
Ett ganska angenämt val…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *