Oh Sarah!!!

Den sämsta starten av alla i finalen. Bara sjua i vändningen.
Men ändå VM-guld och ett nytt osannolikt världsrekord på 100 meter fjäril, 56,06.
Vilken uppvisning av Sveriges färskaste världsstjärna, 15-åriga Sarah Sjöström nere i Rom!!!
Det kanske kan vara läge att damma av Mauro Scoccos gamla klassiker, ”Oh Sarah!” som hyllning.
Själv sitter jag på Örjans vall och tittar på när allsvenskan nu vänder, HBK–Malmö FF – två av seriens mest ineffektiva lag. Väntade laguppställningar med Emir Kujovic på topp, men med rockad till höger med Emil Salomonsson på mittfältet och Mikael Rosén i försvaret.
Jo, jag har semester, men för att det inte ska gå för långt mellan krönikorna hoppade jag in när jag ändå skulle hit.
Jag hoppas kunna få skriva om slutet på måltorkan. Inte fortsättningen på den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *