Hypnotisören och årets räddning!!!

Det brann till ordentligt på webben och i mailboxen efter HBK:s 0–3-förlust mot Malmö FF.
Många krävde (som vanligt) Janne Anderssons avgång – andra en återgång till 4–4–2 hur det nu ska gå till när HBK knappt har en anfallare för närvarande.
Men vid midnatt stänger transferfönstret i Sverige, vilket lär innebära full aktivitet i klubbarna in på småtimmarna. Övergångar som inte finns med i lådan hos Svenska fotbollförbundet i morgon bitti kommer inte att godkännas så det blir en nattlig resa för någon om HBK skulle få klart med ytterliigare en spelare. Dock inte det som laget just nu behöver mest – en anfallare och målgörare.
Själv hade jag en kontakt med Ingemar Broström, men lät sedan semestern råda där jag tänker fördjupa mig i ”Hypnotisören” där den hemlige författaren bakom pseudonymen Lars Kepler nästan är lika omskriven som boken i sig.
Häpnade dock i måndagens Fotbollskväll när Rit-Ola Andersson tycktes vara helt ovetande om Michi Görlitz och dennes bakgrund. (”Vilken lirare – var har Halmstad hittat honom?”). Med den okunskapen och det ointresset för lagen från vischan ska man inte kalla sig expert!
Till slut kolla in den här länken som jag fick av kompisen Bengt-Erik från Åhus Beachvolley och matchen i P-99 mellan HBP och Lågan: http://www.beachhandboll.tv/video/dagens-insats-20090713
Årets räddning tyckte han om HBP-målvakten Tobias Falks spektakulära parad. Det är bara att instämma och som gammal svensk mästare och målvaktshjäte i Drott borde ju Bengt-Erik veta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *