Islänningar och ankrace

Har precis gått igenom helgen. Tony T drar till Trönninge i morgon, alltså det i norr, för att se Laholms FK säkra kontraktet i trean, vilket även lär ge positiva effekter för de halländska lagen längre ner i serierna.
Sedan drar han till Olofström på söndag för Hammers tuffa bortamatch medan jag, efter golf i Haverdal och HBK-förhands, ska se ”nya” Drott följa upp 25–18-skrällen i söndags mot Guif genom seger i hemmapremiären mot Lugi.
I dag är det dock redigering som gäller. Anders T och jag kollade att det verkligen var den isländska flaggan han hade fått med sig från Sannarpshallen inför sammanförandet av HBK:s islänning Jonas Gudni Saevarsson och landsmannen i Drott, Gunnar Steinn Jonsson.
Det blir läsvärt i morgondagens papper.
Får väl i efterhand på tv se Mariette Hansson övervinna sista hindret fram till kvalet i Idol och Skavlan, där Anna Anka orsakat rena ankracet i media och med lyxhustruarrogans och stenålderskommentarer gjort att rentav Kalle Anka med brorsöner, Farmor Anka och övriga ankor i världen fått ett dåligt rykte.
Var annars bjuden på Midnight Rocks femårsjubileum i kväll, men eftersom jag alltså redigerar får det bli en senare fråga. Efter midnatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *