Walk over till Bokmässan

Tiden går. Det har redan gått ett år sedan man stod där ihop med Joe Labero och höll föredrag på Bokmässan i Göteborg två dagar om biografien ”Joe Labero – the magic master”.
Det var inte slutet, men åtminstone första stoppet på en spännande resa i magins tecken, där vi försöker ses när någon av oss har vägarna förbi. Och där sista kapitlet var ett – kapitel för sig. Det vill säga, för att boken skulle vara så aktuell som möjligt lät vi sista kapitlet handla om tältprojektet i augusti där han i slutet av månaden slöt cirkeln i Alvesta där han växte upp.
Men den delen fick jag slutföra på andra sidan jordklotet på nätterna efter varje OS-dag i Peking och hela boken fick jag sedan på pdf-filer.
Via cyberrymden till Kina.
Den här gången blev det dock ingen Bokmässa. Hade varit kul att träffa Glenn och Roger, förläggarna, men tiden räckte liksom inte till när vi dessutom var bortbjudna på kvällen till Bengan och Carina.
Men Laholms FK säkrade i alla fall kontraktet i trean efter 0–0 borta mot Trönninge BK. Starkt gjort med tanke på att laget låg riktigt illa till med bara tre omgångar kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *