Stahrar i mossen…

Mikael Stahre lämnar AIK för att bli tränare i grekiska Panionios.
Jovisst, det hade inte alls varit något konstigt med det.
Om det inte hade varit för tidpunkten.
Nu. Trots att den grekiska säsongen inte börjar förrän i augusti och den svenska vårsäsongen är slut om bara en månad.
Men mästarna har fått en blytung start efter att uppenbarligen ha överskattat sitt spelarmaterial. Och då kanske det är lämpligt för Stahre att kliva av utan att behöva göra det…
Även om ersättaren och sportchefen Björn Wesström känns som ett lite väl snabbt val och … bara tillfälligt eftersom det inte blev Andreas Ahlm. Ungefär som om Mikael Kaller skulle ha tagit över i HBK efter Janne Andersson. Och då ska ni veta att Kaller har betydligt högre tränarutbildning…
Så nog anar man ugglor, eller kanske stahrar i mossen.
Annars började dagen i ett soligt Örebro med utsikt mot Svartån och slottet, där Anders T till och med hann hitta nya skor innan avfärd.
Via en utsökt wienerschnitzel på West-Göte (jo, det heter faktiskt så) utanför Habo med hänförande utsikt ner mot Vättern blev det sedan jobb långt in på kvällen med bland annat snack med tränaren Tubbi Sivertsson inför SM-semifinalrysaren mellan Drott och Ystads IF del 3. Medan jag aldrig fick tag i HIBK som ajournerade årsmötet i söndags för att försöka hitta lösningar och pengar för att, trots allt, få spela i nya division 1.
Calle var nere i Helsingborg och såg Sofia Arvidsson bränna åtta matchbollar i Fed Cup-kvalet mot Kina, men det gick ju bra ändå.
Och Anders T fick se det vi inte fick se dagen innan på Behrn arena – stort HBK-spel och en förkrossande 7–0-seger för U21-laget mot Limhamn/Bunkeflo.
Vad jag sedan anser om agentpajaser återkommer jag till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *