Iiiskallt!!!

”Fjärrvärme är ett smart, populärt och miljövänligt alternativ när man ska värma upp bland annat bostäder, lokaler och skolor.”
Så skriver Hem så vackert på sin hemsida om fjärrvärmen.
Om det fungerar, skulle jag vilja tillägga.
Efter att ha betalat 30 000 börjar vi nu bli lindrigt uttryckt irriterade. Trots två hembesök i förra veckan efter installationen stod vi i helgen återigen utan varmvatten och – ett allt kallare hus.
Hur svårt kan det vara?
Speciellt som vi hade samma problem första gången vi installerade fjärrvärme.
Lika iiiskallt var Hammers i Kungälv under den första perioden när 2–4 var smickrande siffror.
– När vi som bäst behövde det gjorde vi i stället vår sämsta period i år, konstaterade tränaren Niklas Söderström krasst.
Sedan hjälpte det inte att Hammers – med ljudligt stöd av den uppresta Sledgehammers-klacken – var så nära som 3–4 och 4–5. Backspelet, såväl franåt som bakåt, kunde denna eftermiddag i Oasen summeras med ett ord: Uruselt.
Och när Mörrum tappade 2–0 till 2–5 hemma mot Gislaved hade seger i sudden death räckt för att play off-platsen skulle ha varit klar.
Nu får vi vänta till onsdag mot Västervik borta. Eller – hemma mot ett Gislaved som då kan slåss för nytt kontrakt på söndag.
Annars är Kungälv en betydligt mer anrik hockeyklubb än vad namnet kanske antyder. För det är inte många klubbar som har fyra NHL-tröjor upphissade i taket efter att ha fostrat Pebben Axelsson (Boston), Fredrik Sjöström (New York Rangers), Niklas Andersson (New York Islanders) samt Mikael Andersson (Tampa Bay).
Helgen är över. Efter nästan 70 mil på vägarna och två fotbollsmatcher i Jönköping samt en hockeymatch i Kungälv. Plus texter till web och papper.
Hem nu till ett kallt hus med iiiskallt varmvatten, men ett värmande avsnitt av Solsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *