Sparkad efter skrattanfall

Jag vet inte om ni har sett den senaste trailern för Postkodmiljonären där programledaren Richard Sjöberg får ett skrattanfall och inte kan ställa frågan.
Men han fick i alla fall behålla jobbet…
Värre gick det då för hans holländska kollega Erik Hartman för snart 20 år sedan i debattprogrammet Boemerang. http://www.youtube.com/watch?v=pFWx7IrkZxY
I samband med att han skulle intervjua två personer som på grund av felbehandling hade blivit handikappade fick han ett skrattanfall. Och kunde sedan inte sluta trots tragedin och det allvarliga ämnet.
Hur det gick sedan?
Jodå, Hartman fick sparken och arbetar i dag som discjockey i radio. På tv var han aldrig mer välkommen.
Allt på grund av ett okontrollerat skrattanfall på minst sagt fel ställe.
Annars var det en dag där jag skrev färdigt Wicken vecka-krönikan till morgondagens papper i ämnet lyckade och misslyckade comebacker,
På kvällen blev det sedan ett mycket trevligt och givande möte som ni kommer att se resultatet av längre fram.
Till slut: 
I natt, efter jobbet, var jag inne på FB och tittade på bilder från familjen Johansson Florida-tripp, där Marcus lirar collegefotboll i West Palm Beach.
27 grader varmt. Avundsjuk? Moi?
Men döm av min förvåning när det då plötsligt på chatten dök upp ”Är du vaken?”, samtidigt som jag satt och tittade på en bild på personen i fråga, Bengan i Everglade!
Slumpen eller ödet? Döm själva.
För HK Drott är det i alla fall dags för ett nytt Europacupäventyr i helgen mot Krems från Österrike. Jörgen åker med för vår del, där han på lördag skickar rapporter före matchen, i pausen och efteråt.
Avfärd kl 06.00 från Halmstad arena i morgon. Uppstigning klockan 4.30. Brrrr…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *