Grundlurad!

Jag erkänner – jag blev (också) grundlurad.
Visst trodde jag från början att inslaget om den holländske programledaren Erik Hartlands minst sagt olämpliga skrattanfall som jag skrev om i förra bloggen var fejk.
Men efter att ha sett detta (http://www.youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU&feature=related) var jag övertygad om motsatsen. För varför skulle man intervjua en fiktiv person 17 år efter inslaget?
Tydligen måste det också ha varit en del av humorprogrammet In de Gloria.
Nu vet vi i alla fall sanningen tack vare ”Martin” och ”Läsare”.
Samtidigt visar det hur sårbar webben och Youtube är. Vad är sant och vad är fejk?
Skulle vara duktig och träna på Form tillsammans med Annelie i dag. Tills vi på plats upptäckte att de stänger klockan 19 på fredagar. Snopet. Nytt försök i helgen.
Men att anmäla sig till Stefan Holmströms exklusiva champagneprovning på Mahults herrgård den 26 mars var i alla fall inte för sent – det såg Lenke till.
När det inte blev någon träning passade jag på att tippa till Plingklubben i morgon.
Måste i det sammanhanget nämna vännen och Expressens tipsexpert Eskil Hellbergs obetalbara kommentar om Man United–Crawley Town i FA-cupen: ”Amatörklubben har lika stor chans som att jag skulle bli vald till Sveriges sexigaste man…”
Säker etta alltså…
I morgon bär det av söderut mot Trelleborg, Köpinge konstgräsplan och HBK:s möte med Tom Prahls TFF.
Återigen testar sig Pep fram med en offensiv uppställning och för första gången med samtliga spanjorer i startelva, vilket innebär José Zamoras debut från start.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *