Jätten Werners tatuerade vader

Det var en dag i handbollens tecken.
Först som gäst till Bengan på Rotary-lunchen, som börjar bli en trevlig fredagstradition, när Ola Lindgren pratade om arbetet bakom handbollslandslaget.
– Resan till Bahamas var faktiskt en av de största anledningarna till framgångarna i VM. Inte så mycket handbollsmässigt som vad gällde sammanhållningen och att lära känna varandra på ett mer avspänt sätt, berättade Ola.
Själv hade han en liten bok, ”Bengans lilla blå”, med spelsystem och instruktioner under sina aktiva karriär. Men numera sköts allt sånt via datorer och nätet.
– Varje spelare kan logga in sig på en speciell sida, där deras tester, alla spelsystem, videoklipp, instruktioner på styrketräning och eventuell rehab finns. Det är så vi kan kommunicera med spelarna när vi inte har så många dagar till samling, påpekade han.
Efter ett möte med webben angående utökad HBK-satsning, det resultatet lär ni se snart, åkte jag ner till Halmstad arena och Drotts och UHK Krems sista träningspass inför morgondagens Cupvinnarcupkvartsfinal.
– 40–60, baissade den sympatiske Werner Lint hans eget lags chanser.
Den väldige österrikaren på 120 kilo och med tatuerade vader var den som vände första matchen till seger för Krems och blir naturligtvis en tung pjäs att flytta på för hemmaförsvaret.
Medan Calle sedan fortsatte att rota i Halmstad Kurdiskas målvaktssoppa gjorde jag förhands på Hylte Volley och Halmstad Hammers.
– Vi har bokat hotell och har packat för två dagar, sa Niklas Söderström inför morgondagens play off-retur i Nybro.
Jag gillar den inställningen.
Efter att ha tackat ja till Drotts 75-årsfest den 12 mars slöts sedan cirkeln med att ringa Team Drotts tränare Per Kristensson på väg hem från förlustmatchen mot nästjumbon Frölunda som kan kosta laget en kvalplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *