Snacka om stöld!!!

Så fick Halland sin finalist i Melodifestivalen till slut.
Men jag tror inte att någon hade trott att Backyard Babies Nicke Borgs skulle ta den mäktiga rockballaden ”Leaving home” direkt till Globen utan att passera Sundsvall.
Nu blev det så ihop med hurtfriska Linda Bengtzing och därmed kan låtskrivaren och varbergssonen Fredrik Thomander, en gång i det briljanta bandet Vildsvin, boka biljett ihop med radarkompisen och gamle Treat-hjälten Anders Wikström.
Direkt efteråt slog jag över till den danska Melodifestivalfinalen.
Till slut stod finalen mellan Anna Noas ursnygga poplåt ”Sleepless” och indiebandet A Friend in Londons ”New tomorrow”, där det sistnämndas powerpoprefräng sedan inte gick att värja sig ifrån ens om jag höll för öronen eftersom den redan hade klistrat sig fast i huvudet.
Kanske för att jag redan hade hört den ett antal gånger. För en värre låtstöld har jag svårt att påminna mig om! Eller vad säger Andreas Johnsson om sin ”Sing for me”?
Lyssna själva på länkarna längst ner och jämför.
Jag såg HBK:s tre första matcher från Norge på betal-tv via datorn och de tre övriga på plats.
Men eftersom Michelle denna dag fyllde 18 var det en del att styra upp inför kvällen så det blev varken HBK, Plingklubben eller Drott.
Fast 0–0 mot Helsingborg var naturligtvis ett enormt fall framåt jämfört med tidigare matcher, där den nye målvakten Nauzet Perez storspel, enligt rapporterna, lovade mycket gott. Men där återigen flera av hans temperamentsfulla landsmän lade för mycket kraft på att klaga på domaren över uteblivna frisparkar.
Hammers fick inte helt oväntat avboka hotellet i Nybro, men har gjort en riktigt bra vårsäsong och ska naturligtvis redan nu bygga inför nästa säsong. För behåll stommen och komplettera med några vassa pjäser och det blir Allettan om ett år.
Medan jätten Werner Lint fick rätt i sina onda aningar – Drott var för bra i returen i Halmstad arena mot hans UHK Krems och på tisdag lottas kvartsfinalerna.

http://www.dr.dk/forms/published/UPlayer.aspx?webPath=http://vodfiles.dr.dk/CMS/Resources/dr.dk/Melodigrandprix/2011/02/79a2998a-a8f1-4975-950b-b43522c87e80/New_Tomorrow_Main_Mix.mp3?ID=876197&AutoPlay=true&fileFormat=mp3&visualizer=true&visualizerType=Smoke&x=200&y=100&h=80

http://www.youtube.com/watch?v=hu7xvGDMeBQ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *