Lön 328 000 kronor – om dagen!

Det är en sjuk (idrotts)värld vi lever i.
För vad säger man när Zlatan Ibrahimovic, denne invandrarkille från Rosengård i Malmö, i dag tjänar drygt 328 000 kronor. Om dagen!
Och ändå ligger han med nöd och näppe med på idrottsmännens topp 100-lista.
Jag tar upp det där i morgondagens Wicken vecka-krönika på temat ”Det vansinniga pengaspelet” och ifrågasätter också hur en akutsjuksköterska som räddar liv kan tjäna bara en tiondel av en elitseriemålvakt i hockey som räddar – puckar.
I kväll är det ledigt. Men det kan nog ändå bli lite hockey och zappning mellan Växjö Lakers och Rögles elitseriepremiärer – den sistnämnda där för övrigt Calle är på plats i Lindab arena för ett speciellt reportage till morgondagens tidning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *