Rättvisa äntligen skipad

Snöstorp Nyhem är tillbaka i trean.
Det skulle laget ha varit redan i fjol om det inte hade varit för Hallands fotbollförbunds minst sagt klantiga förfarande när seriesegern efter säsongens slut hastigt och mindre lustigt förvandlades till en kvalplats där Råå till slut blev alltför svårt.
Men nu, efter 4–2 i seriefinalen mot Laholm, är Aki Gouliaveras gäng tillbaka, rättvisa är skipad, om än ett år för sent, och jag säger – grattis!
Det kanske jag får säga även till Halmia om två veckor för efter krossen mot Klagshamn i går samtidigt som Tvååker tappade poäng mot Rosengård är ISH tillbaka i toppen av södertvåan, där seriens bästa fotbollslag också ska vara.
Men då krävs nog ändå seger i de två avslutande matcherna mot Eskilsminne borta och Nike hemma som inte har något att spela för.
Själv var jag tillsammans med drygt 720 åskådare och beskådade Hammers mot Olofström. Det var ingen rolig historia.
Nog för att jag har tippat Steelers i topp, men spelmässigt var laget en stor besvikelse och vad ska man då säga om Hammers?
– Vi var vettskrämda där ute, konstaterade tränaren Niklas Söderström ilsket.
Jodå, respekten var löjligt stor där Hammers i dubbel bemärkelse, 179 cm i snittlängd och 79 i snittvikt mot Olofströms 185 cm och 86 kg, vägde för lätt.
Det duger inte om Hammers ska vara med och fightas om en plats i Allettan.
I morgon väntar en annan tungviktare, J-Södra–HBK på Stadsparksvallen i Jönköping där HBK ska försöka förlänga segersviten och koppla greppet om BP.
Häng med då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *