Halmstads två läger

Reaktionerna lät naturligtvis inte vänta på sig när Halmstads kommun i går förkunnade att man avser att ge HBK ett tillskott på fem miljoner kronor för att hjälpa klubben i det hårda arbetet att få ekonomin i balans. Pengar som dock ska betalas tillbaka när HBK har ekonomi för att göra det.
Det delade direkt Halmstad i två läger; för eller emot.
Men argumentet att pengarna i stället borde gå till skola, vård och omsorg är att inte kunna skilja på äpplen och päron eftersom det inte handlar om samma pengar. Självklart innebär ett stöd till idrotten inte försämrad skola eller sjukvård.
Men vilken showman han är, Jocke Haeggman!
Inte enbart med golfklubborna när han i dag på Ringenäs-kvällen på Bendt Bil bjöd på inomhusuppvisning(!).
Utan minst lika mycket som historieberättare med fantastiska anekdoter kring Europatouren och Ryder Cup om där han var förste svensk 1993. Om John Daly, om de 20 par skräddarsydda byxorna, om, hur Tiger Woods då fokuserade på golfen och Ian Poulter på kläderna och om Colin Montgomery som fick en hel fabrik att starta upp för att skottens cashmirtröja var för liten! Bland annat.
I Europa League åkte HIF på en blytung 1–2-förlust mot Hannover trots kvittering i den 90:e minuten. Och återigen fick vi ett bevis på hur viktigt det är att spela matchtiden ut. 
Eller hur, HBK…?
Sedan höll AIK på att skrälla borta mot PSV Eindhoven. Och vad tänkte Borges på när han vid 1–1 på övertid bara skulle styra in bollen med en enkel bredsida, men försökte nicka…?!
Klockan 23.59 är det dags för James Bond-premiär med ”Skyfall”.
Men nog borde den ha börjat klockan 00.07 i stället…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *