På turné på riktigt

Gävle, Sundsvall, Ö-vik och Foppaland…
De senaste dagarna har jag tillbringat på Norrlandsturné med Gyllene Tider tillsammans med crewet i en så kallad Nightrider. Det var där man sov och hade sin egen lilla koj medan chaffisen Peter Willman på natten körde från en spelplats till nästa.
Sena nätter. Öl och nattmacka och mycket roligt snack när crewet hade packat ner allt för att sedan vid ankomst börja bygga upp igen. Jisses vilket jobb! Vilken logistik! Och en väldigt kul och annorlunda upplevelse för att kunna följa turnén på riktigt nära håll.
I någon slags vild förhoppning att sedan hinna hem till HBK–Malmö FF borde jag, tillbaka i Stockholm, ha lärt mig en sak: Att det enda man kan lita på när det gäller SJ är att det ALLTID är förseningar.
Först var det dörrar i sista vagnen som krånglade. Och något batteri som gjorde att luftkonditioneringen inte fungerade.
Och sedan när det var åtgärdat i Mölnbo så var det – surprise, SJ-klassikern signalfel.
Sedan är tydligen Centralien i Göteborg dessutom avstängd…
Så snälla SJ. Överraska mig! Chocka mig! Och kom till Halmstad enligt tidtabell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *