Lika uselt som SJ, HBK!

Nej, SJ höll inte tiden utan jag missade inledningen av HBK–Malmö FF.
Fast egentligen hade det varit lika bra att missa alltihop.
För maken till tafflighet och överdriven respekt från man leta efter. Visst var MFF bra, men HBK tillät laget att vara bra genom att vettskrämt backa hem och bara springa bredvid och titta i stället för att gå in i närkamperna.
Det är inte så man tar oväntade poäng, HBK.
Så nu måste något drastiskt snart hända – både med attityden, inställningen och spelet som just nu är lättläst som en öppen ABC-bok.
För egen del blev det att dagen därpå skriva färdigt Linnea Henriksson-reportaget till HP och sedan avsluta kvällen på Salt och i pianobaren på Tylöhus där CM hade besök av Alien-sångaren Jim Jihed som berättade att bandet håller på att spela in en ny platta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *