Gyllene HBK-sms

Det blev inte någon svensk Major-seger i golf på herrsidan den här gången heller.
I stället stod slutstriden mellan ”muntergökarna” och Jim Furyk (not!) där Henrik Stenson och Jonas Blixt aldrig var riktigt nära. Men svenskt på tredje och fjärde plats är naturligtvis gott så!
För egen del avslutades Gyllene Tider-turnén i går på Sundbyholms slott. Fullsatt, 13 000 personer, och en värdig final på en turné utan en enda droppe regn som kanske inte var den sista den här gången heller…
Men när jag i dag, efter nattens kräftskiva, lämnade Eskilstuna regnade det förstås. Och nu efter spelningar och intervjuer med allt från band till fans och crew (personal) väntar skrivande av Gyllene Tider-boken och inte minst – att välja rätt bland 20 000 bilder…!
Precis innan GT skulle gå upp på scenen för den sista spelningen fick för övrigt Micke Syd ett sms från Stefan Selakovic.
Då hade HBK tagit en oerhört tung seger borta mot Åtvidaberg och ännu viktigare blev den naturligtvis eftersom både Gefle och Öster vann i dag när transferfönstret också stängde.
Men där konkurrenterna nu har vässat trupperna inför höstens slutspurt tvingas HBK förlita sig till den befintliga. Det är den ekonomiska verkligheten. Och därför krävs fler insatser och samma inställning som den mot Åtvid.
Inte minst i hemmamatcherna mot Gefle, Djurgården, Mjällby och BP. Där ligger nyckeln till allsvenskt 100-årsjubileum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *