Inget Roma för Berisha – ännu!

– Jag är INTE alls klar för Roma!
Det betonade Valmir Berisha för mig när jag fick tag på honom på väg hem till Halmstad med anledning av uppgifterna i vissa andra medier.
I stället ska det fortfarande stå mellan Roma, Sunderland och – vad jag förstod, en tredje klubb som kommit in i bilden på senare tid.
Medan Liverpool som länge var med, är ute.
Men oavsett vilket lär det bli sköna slantar för HBK, drygt 450 000 euro, om han hamnar i Serie A eller Premier League så HBK har bara att hoppas att euron tokstiger i värde framöver.
Själv har jag i dag, efter det dagliga HBK-samtalet (inget har hänt) träffat årets tränare i Lilla Dribblern, en färgstark person som brinner för sin fotboll och som egentligen är betydligt mer meriterad än den nivå som han har hållit till på. Men mer om det i slutet av veckan.
Till slut några tankar kring Jerringpriset.
Jag fick också ett mail av Golfförbundet med uppmaningen att rösta på Henrik Stenson. Men jag vägrade.
Dels med tanke på att värsta konkurrenten är min bäste vän Lenkes brorson, dels att jag inte köper den formen av röstfiske någon dag i veckan.
Så för att Jerringpriset inte ska tappa i värde här ett förslag: Diska alla kandidater vars förbund öppet försöker värva röster! Det är svenska folket som ska bestämma. Inte ett förbund och ett antal telefontokiga medlemmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *