Något för HBK…?

Joseph Baffo, fostrad i Jonas Therns fotbollsakademi i Värnamo och senast i HIF.
Nu kan han hamna i HBK som det första nyförvärvet och ersättare för Peter Nyström.
En mycket spännande förstärkning i så fall, 21 år med U-landslagsmeriter, stor potential och användbar både som mittback och ytterback.
Fast med tanke på att det sprack både med Alexander Faltsetas och Andreas Landgren så är det kanske bäst att ligga lågt… Många bitar ska falla på plats innan det i så fall är klart.
Men mer om det kan ni läsa i tidningen och på webben.
Efter Baffo blev det också en tripp till Blekinge och Olofström, där Hammers återigen förlorade med uddamålet. 2–3 mot Pantern efter straffar, 4–5 mot Kristianstad och nu 2–3 mot Olofström efter förlängning. Det börjar bli en trist (o)vana med marginalerna emot sig som kostar play off-platsen och som kan riskera att laget tvingas kvala.
Själv slutförde jag både avslöjandet om Baffo och texten om Hammers sittande i en först iskall bil utanför ishallen för att sedan åka hem i natten, ta en nattmacka hos Felicia, dottern som pluggar i Markaryd och sedan fastna i den där omskrivna polisrazzian, här strax utanför samhället. Fyra långtradare och två personbilar var sedan vad jag mötte på sex mil mellan Markaryd och Halmstad…
Men vilka supportar Sledgehammer ändå är! De var inte många i Olofström, men överröstade ändå oftast de drygt 400 i hemmapubliken när de sjöng ”Vi har cyklat ända från Halmstad”.
Fast det hade de förstås inte…
– Skriv att vi vill bli fler, både på hemma- och bortamatcherna, vädjade de efter matchen.
Härmed framfört.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *