Chatta med Jens!

I morgon, torsdag, är det dags: Chat med HBK-tränaren Jens Gustafsson mellan klockan 17–19 här på webben som är öppen – alltså utan betalvägg.
Så ta chansen och fråga om hur läget är i laget, vilken hemvändare Jens helst hade önskat sig, vilket lag som vinner allsvenskan, vem som blir den största överraskningen, om han har någon okänd hobby, hur det var att bli pappa, vilket som är hans favoritlag… Eller låt Jens kommentera din startelva.
För egen del bar det av hemåt från Malmö efter gårdagens allsvenska upptaktsträff och reaktionerna lät inte vänta på sig när förbundet och Sef pissade på sju av 16 klubbar som inte ens tilläts kliva upp på podiet.
Det känns som att det här var första och sista gången vi såg det här upplägget, om man säger så…
Hemma väntade Drotts måste-match mot IFK Skövde och med rycket direkt efter paus var det faktiskt aldrig något snack om saken. 34–28 och nu ska en total genomklappning till, samtidigt som Skövde måste besegra Lugi borta med tio mål (sådär troligt, va?) för att Drott inte ska spela elitseriehandboll nästa säsong också – i så fall den 47:e raka säsongen i den högsta serien!
Snackade även med Anton Halén som avslöjade att IFK Kristianstad var ett avslutat kapitel. Men i stället var känslan att det fanns en annan klubb med i bilden. Plus Drott, förstås.
Till slut: Jag kan inte begripa tanken med att låta Malmö FF:s Tony Flygare 15 år senare ska få slå om straffen mot Håkan Svensson på Örjans vall som innebar att MFF så småningom ramlade ur allsvenskan och att Flygares egen karriär dök som en gråsten och han senare fick personliga problem.
Visst – allt handlar om ett PR-jippo i samband med Flygares bokrelease.
Någon slags poäng hade det väl varit om HBK hade mött MFF i premiären på söndag.
Men HBK–Örebro!!!???
Och vad händer om Haukan tar den straffen också? Ska karln få stå där i paus då och slå straffar tills han sätter en?
Jag vet att Bollklubben Support förbereder ett mäktigt tifo inför premiären av klubbens 100:e år. Då ska naturligtvis all fokus, all uppmärksamhet riktas mot det blåsvarta laget och dess supportrar. Inte en bok om en – MFF-are.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *