Mot Friends arena

Bara Elfsborg har tagit fler poäng på hemmaplan och inget lag har gjort fler mål i Allsvenskan. Det finns lättare uppgifter än AIK på bespottade Friends arena, men för att HBK ska hålla undan i bottenstriden skulle poäng i eftermiddag vara en blytung bonus.
Det som talar för är att HBK faktiskt inte har förlorat någon av sina fyra senaste tävlingsmatcher mot Gnaget och dessutom borde vara revanschsuget efter den usla insatsen mot Mjällby. Det som talar emot – tja, det är väl allt annat…
Sitter på tåget upp till Stockholm efter avslutning med golfligan där jag fick hoppa sista rundan, men gårdagen avgjordes på Varberg östra – en läcker bana, men med en av landets sämsta golfrestauranger. En ynka rätt erbjöds – en grå, smaklös ryggbiff utan tillstymmelse till grönsaker och där rosépepparsåsen knappt kan ha varit i närheten av ett pepparkorn.
Ska snart ringa upp HBK-tränaren Jens Gustafsson för att få senaste nytt om HBK med tillhörande startelva, vilket ni kan läsa 90 minuter före avspark.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *