Den nya tiden är här

Första veckan i den nya rollen som sportchef är över.
Lite märkligt, men inte desto mindre roligt och utmanande känns det att axla manteln efter de tre sportchefer som jag själv haft genom åren, Torgny (Holmsten), Roy (Sjögren) och Jörgen (Anderson).
Det har varit intensivt, så intensivt att bloggen legat nere med alla möten och avtal att sätta sig in i och nya inloggningar och semesterscheman att pussla ihop.
Men kul ska det bli och jag kan väl här och nu passa på att tacka för alla uppmuntrande ord och grattis från både läsare, kolleger och kompisar som kommit från alla håll.
Det känns inspirerande.
”Familjen” var den första serien som sjösattes i veckan med riktigt bra respons så räkna med fler möten framöver mellan idrottsprofiler och deras anhöriga. Det kan vara en spelarfru, en pappa, mamma, syster, bror eller farfar.D
Den kommande veckan kör vi också igång ytterligare en serie, om den allsvenska nedräkningen och alla spelare och ledare med Halmstadanknytning i klubbarna som vi kommer att åka runt och hälsa på.
HBK har i alla fall en del att ta tag i fram till den allsvenska premiären mot AIK om tre veckor.
För det var inte ens superettanklass på den andra halvleken mot division 1-laget Öster, visserligen med mängder av allsvensk rutin i laget, men dock – division 1 och samma division som Halmia.
Eller som Junes Barny så pricksäkert uttryckte det:
– Det är ju under de sista 45 minuterna som vi ska visa att det skiljer två divisioner mellan lagen. I stället uppträder vi då som elva spöken.
Men mer om det kan ni läsa på webben och i pappret när vi nu går in i den mest intensiva perioden då vinter- och sommaridrotter möts.
Så häng med! I pappret, på nätet och här – i bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *