Ex-HBK-are överallt…!

IMG_4156De tycktes vara överallt.
Ex-HBK-arna.
På flyget till Barcelona. Peter Larsson, Viktor Ljung och Matthew Rusike i HIF som dessutom visade sig bo på samma förläggning som HBK, La Mediterrania i Salou.
Och väl där; Richard Magyar och Oliver Silverholt och Mats Jingblad i Hammarby.
Det fattas väl bara att Pep Clotet Ruiz också dyker upp…
Men denna jättelika resort som tycks hysa halva Allsvenskan, plus HBK då, där spelarna bor i lägenheter på området och tränar på Futbol Salou-anläggningen.
– Vilken makalös plan! Säg till att Örjans vall lägger det här, föreslog en närmast lyrisk Fredrik Liverstam efter att ha testat hybridgräset – en blandning av riktigt gräs och konstgräs.
Tidigare på flygplatsen i Barcelona hade jag träffat Peter Larsson i HIF som fortfarande har sviter av sin hjärnskakning för sex månader sedan.
– Och då kände jag nästan ingenting direkt efter matchen. Men nu hoppas jag kunna börja köra för fullt och vara tillbaka till premiären, sa Peter.
På anläggningen blev det också lite snack med Oliver Silverholt i Bajen som fick känna på nykomlingen Östersunds bollskicklighet.
– Vi kanske inte var så bra, men Östersund var det, sa han och gav resorten omdömet:
– Fantastiska planer, riktigt bra boende, men halvtrist mat.
I morgon väntar träning och förberedelser inför matchen mot Hammarby på onsdag. Ska bli spännande att se om Janne Jönsson tränar 3–5–2 då…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *