Elvis lever lägre odds än Leicesters ligaseger…!

I 47 år fick jag vänta tills mitt lag vann en stor titel. I 132 år fick klubben vänta på det.
Leicester City är den här veckan hela fotbollsvärldens snackis.
Ett lag där det går 125 Mahrez på en Sterling i City.
Eller där oddset för Premier League-seger inför säsongen var 5 000 gånger pengarna och högre än – att Elvis Presley fortfarande lever!
Så osannolikt ansågs det alltså vara!
Men nu är vi där även man som Leicester-supporter fortfarande har svårt att inse det och plötsligt ritas fotbollskartan om när den ”lilla” klubben från Leicestershire uppges tjäna, håll i er nu, bortåt två miljarder kronor för titeln!
I dag spelade vi in ett nytt avsnitt av HP:s webb-tv Matchkoll/fotboll med HBK-målvakten Stojan Lukic som gäst och som sänds på fredag.
Det blev snack om både Leicester, skrockfullhet, hungern att fortsätta, vilket som är Stojans favoritlag och naturligtvis – nollan som han nu hållit i 409 minuter.
Sedan missar ni väl inte chansen att själva försöka spräcka Lukics nolla genom att nominera er själva eller någon annan till HBK–HP-matchen på Örjans vall den 28 juni på webbroster@hallandsposten.se.
Det är ni som tar ut halva laget.
Samtidigt tillägnar vi dagen Olle Ljungström – ännu en stor musikant och låtskrivare som alldeles för tidigt har lämnat oss det senaste halvåret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *